Boliden

Utvecklingsingenjör - Elkraft

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbetet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Boliden Stab Gruvor har ca 230 anställda och omfattar bl.a avdelningarna Teknik, Prospektering, Affärsutveckling och Miljö.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att medverka i Bolidens forskning och utveckling inom elkraft, men även i större och mindre projekt från tidiga idéstudier till genomförandet. I mindre projekt och uppdrag genomförs arbetet relativt självständigt mot uppdragsgivarna som är Bolidens gruvor och anrikningsverk. I större projekt ingår att medverka i projektgrupper.

I många fall sker arbetet i nära samarbete med övriga centrala teknikavdelningar i Boliden. I större projekt kommer externa konsultresurser att krävas, där ingår i arbetet att samordna dessa. Stationeringsort är Boliden. Resor med tillhörande övernattningar ingår i arbetet.

Utbildning/Erfarenhet

Du är högskoleutbildad med inriktning elkraft eller har motsvarande erfarenhet. Då stor del av arbetet består i att arbeta med införande av ny teknik och nya metoder så är erfarenhet från motsvarande projekt inom industri meriterande, liksom kunskap om anläggningar för gruvor och anrikningsverk. Arbetet ställer krav på god förmåga att samarbeta med andra samt att uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska även B-körkort är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mikael Walter, avdelningschef, mikael.walter@boliden.com , 0910-77 42 58

Facklig information

Facklig information får du av Holger Rilinger(Sv. Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Lars engström (Unionen), tfn 0910-77 43 06eller Peter Markström, (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämnställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Bertil Karlsson, Human Resources, tfn 0910-77 32 78.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 13 augusti 2017

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Utvecklingsingenjör - Elkraft