Bemannia

Vill du vara med och utveckla Göteborgs parkeringsplatser?

2017-06-12
Bemannia Kontor AB (Göteborg)
Kontaktperson: Harminder Mankoo
Bemanning

Har du ett öga för detaljer och är uppmärksam och observerande? Då kan du vara personen vi nu söker för ett unikt och viktigt uppdrag hos vår kund i Göteborg. Uppdraget är på heltid med varierande arbetstider d.v.s. dagtid och kvällstid, vardag samt helg. Uppdraget startar omgående och pågår till och med sista september, med god chans till förlängning. En gedigen introduktion kommer att ges med information om arbetsuppgifterna samt de olika områdena som man kommer att arbeta i.

Du kommer att bli anställd utav oss på Bemannia och bli uthyrd till kunden.

Dina arbetsuppgifter:

I arbetsrollen kommer du att jobba med beläggningsmätningar, dvs. vara ute i fält och räkna antalet besökspareringar, bilar med parkeringstillstånd och bilar som har parkerat på förhyrda parkeringar. Genom denna viktiga dokumentation av olika slag kan kunden få underlag för att vidare utveckla Göteborgs parkeringsområden. Även enklare administration kommer att ingå då den information man samlar in ska registreras i ett system.    

Arbetet kommer att utföras i team om två och två.                                     

Dina kvalifikationer:

  • Fullständig gymnasiekompetens eller motsvarande.
  • Mycket goda kunskaper i svenska. Meriterande med övriga språkkunskaper.
  • Körkort ej ett krav men god förståelse för parkeringsregler är meriterande.

 Dina personliga egenskaper:

Du som söker denna roll beskrivs av andra som noggrann och du har lätt för att uppfatta små detaljer. Du har även en positiv inställning och inga problem med att arbeta utomhus oavsett väder. Vidare har du en stark vilja att utföra ett gott arbete.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Vill du vara med och utveckla Göteborgs parkeringsplatser?