Bemannia

Vill du sommarjobba som receptionist/växeltelefonist i centrala Stockholm?

2017-05-24
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker nu dig som vill arbeta heltid fyra veckor under juli månad som receptionist/växeltelefonist hos vår välkända och attraktiva kund i centrala Stockholm. Till hösten finns möjlighet till fortsatt extraarbete för den som vill. 

Dina arbetsuppgifter:

  • Ta emot besökare.
  • Ta emot inkommande samtal och koppla de vidare till rätt instans/person.
  • Ge service gentemot allmänheten. 
  • Vara kundens ansikte utåt. 

Dina kvalifikationer:

  • Viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
  • Erfarenhet av växelsystemet MD110 är meriterande.
  • Goda datorkunskaper.
  • Goda kunskaper i svenska. 

Vi ser gärna att du har möjlighet till fortsatt extraarbete till hösten. Det är därmed fördelaktigt ifall att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier, ett annat extraarbete, frilans, pension etc. 

Dina personliga egenskaper:
Vi söker dig som är mån om att ge god service och arbetar aktivt för att ge kunderna ett så gott bemötande so möjligt. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter för att på sikt kunna arbeta självständigt. Vidare har du lätt för att samarbeta och är prestigelös. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 24 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Vill du sommarjobba som receptionist/växeltelefonist i centrala Stockholm?