Bemannia

Vill du arbeta som servicetekniker på parkeringsområden v.27-32?

2017-05-17
Bemannia Kontor AB (Göteborg)
Kontaktperson: Harminder Mankoo
Tjänstemän, Bemanning

Är du serviceminded och har ett intresse för teknik? Då kan du vara personen vi nu söker för ett unikt och viktigt uppdrag hos vår kund i Göteborg. Uppdraget är på heltid  under veckorna 27-32 i sommar.  En introduktion kommer att ges med information om arbetsuppgifterna samt de olika områdena som man kommer att arbeta i. 

Du kommer att bli anställd utav oss på Bemannia och bli uthyrd till kunden.

Dina arbetsuppgifter:

Som servicetekniker kommer du ingå i en serviceteknik-grupp och arbetet kommer dels bestå i att rengöra betalautomater runt om i Göteborgs stad, från klotter och klistermärken och dels i att byta biljettrulle på de betalautomater där de är slut. Även andra mindre servicearbeten kan komma att behöva utföras då i samråd med kollegorna. I arbetat kommer du att få låna servicebil samt de verktyg som behövs för att kunna utföra ett bra arbete. 

Dina kvalifikationer:

  • Flytande i svenska, såväl i tal som skrift
  • God lokalkännedom av Göteborg
  • Du ska inneha B-körkort

Dina personliga egenskaper:
Du är ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Vidare ska du vara en proaktiv initiativtagare som gillar att jobba med förbättringar och utveckling och du är beredd att rycka in där det behövs och ser vad som behöver göras. 

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 17 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Vill du arbeta som servicetekniker på parkeringsområden v.27-32?