Bemannia

Vi söker socialsekreterare till västkusten

2017-06-26
Bemannia (Uddevalla)
Kontaktperson: Kristina Irvebrant- Lisa Målberg
Bemanning, Socialt arbete

Bemannia söker nu Socialsekreterare till vår kund på västkusten.

Hos oss kan du själv välja anställningsform, om du vill ha tillsvidare- eller visstidsanställning.

Du blir anställd av oss på Bemannia och arbetar hos vår kund. Som konsult hos Bemannia hjälper vi dig att öppna dörrarna mot arbetsmarknaden där du får chansen att skapa erfarenheter och ett bredare kontaktnätverk. Vi erbjuder våra socionomkonsulter flexibla och kompetenshöjande uppdrag där vi ger dig möjligheten att påverka geografisk placering och arbetsområde. Vi har trygga och förmånliga villkor.

 

Dina arbetsuppgifter:
Som myndighetsutövare ansvarar du för att tillsammans med den enskilde och anhöriga utreda, bedöma och besluta om insatser enligt socialtjänstlagen. Du arbetar utifrån en helhetssyn där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde, utifrån socialtjänstlagen.

Dina kvalifikationer:
Uppdraget kräver att du har god kännedom om lagstiftning och myndighetsutövning inom socialtjänst. Kravet är att du har socionomexamen eller likvärdig utbildning samt erfarenhet av arbete som socialsekreterare.

Dina personliga egenskaper:
Som person har du god social kompetens, och har lätt för att samarbeta med andra men också förmåga att arbeta självständigt. Du bör ha en empatisk förmåga och lätt för att kommunicera med omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. Du ska ha lätt för att hantera när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser att du är kreativ, flexibel och kan bidra till att utveckla arbetsformer. Ditt arbetssätt bör präglas av engagemang, drivkraft och med förmåga att ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se, märk ansökan med referens: "socialsekreterare"

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 26 juni

Kategorier : Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Vi söker socialsekreterare till västkusten