Bemannia

Vi söker parkarbetare för sommarjobb till kund i Krokom

2017-06-05
BemannIQ AB (Krokom)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Arbetare, BemannIQ AB, Bygg/Fastighet

Vi söker nu dig som vill arbeta som parkarbetare för kommande uppdrag i sommar ute hos vår kund i Krokoms kommun. Detta är en allmän annons där du kan anmäla ditt intresse för vårt kommande heltidsuppdrag med preliminär start i maj/juni och som pågår till augusti/september. När starten för uppdraget närmar sig under våren kommer vi påbörja processen och gå igenom anmälningarna samt kontakta dem aktuella. Stationering kan även komma att förekomma från Ås, Föllinge och Nälden.

Du kommer att bli anställd av oss på BemannIQ och uthyrd till vår kund.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som parkarbetare kommer du att ansvara för skötsel av parker, grönytor, lekplatser, gator och skogsområden inom ett geografiskt område. Detta betyder att arbetet sker utomhus, oavsett väder, och är varierande inom skötsel och miljövård. Vanliga arbetsuppgifter är att hjälpa till med att klippa gräs, rensa ogräs, vattna rabatter, sopa gångar och tömma papperskorgar.  Du är även ansiktet utåt och möts av intresserade invånare.

Dina kvalifikationer:

  • Vi söker dig som har utbildning inom området eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • B-körkort är ett krav
  • Intresse av och gärna erfarenhet från trädgårdsskötsel

 Dina personliga egenskaper:

Som person är du ansvarsfull och självgående där du är bekväm med att ta egna beslut. Du trivs i en självständig roll samtidigt som du uppskattar att arbeta i team med kollegor. På din arbetsplats sprider du god stämning och du är trygg i dig själv.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannIQ.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

BemannIQ är ett svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration.

BemannIQ är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till BemannIQ - The smart generation!

www.bemannIQ.se         www.facebook.com/bemannIQ

Ansök snarast . Arbetsort : Krokom . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Vi söker parkarbetare för sommarjobb till kund i Krokom