Bemannia

Vi söker arbetsledare inom reception och vaktmästeri till vår kund

2017-06-09
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Sofie Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi söker nu en driven arbetsledare för uppdrag hos vår attraktiva kund i Stockholm. Uppdraget är på heltid och beräknas starta under hösten för att löpa på under en längre period framöver. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund som är verksam inom utbildning och den offentliga sektorn. 

Dina arbetsuppgifter:

Som arbetsledare ansvarar du för att administrera, leda och fördela arbetet ute i vår kunds receptioner och vaktmästerier. Detta innebär bland annat bemanning, schemaläggning och fördelning av arbetsuppgifter. Du kommer att ha ansvar för ca 6 personer och du är tillgänglig på heltid i en av verksamhetens lokaler på Kungsholmen, även om du ofta besöker övriga lokaler. 

Dina kvalifikationer:

  • Utbildning inom arbetsledning
  • Tidigare erfarenhet av att leda och fördela arbete, lägga scheman och semesterplanera etc.
  • Minst 3 års arbete inom vaktmästeri och/eller reception varav minst 2 år som arbetsledare
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda datakunskaper
  • B-körkort

Dina personliga egenskaper:

I denna roll är det viktigt att du är strukturerad och har en god överblick över både personal och tillhörande arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och bra på att ta människor då du har många kontakter, både interna och externa. Som person är du vidare öppen, snabbtänkt och prestigelös. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Chef & Ledning Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Vi söker arbetsledare inom reception och vaktmästeri till vår kund