Bemannia

Supportspecialist till 1st line sökes till myndighet i Norrköping

2017-06-19
Bemannia Kontor AB (Norrköping)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Data/IT

Bemannia söker dig som vill arbeta med support inom 1st line hos vår attraktiva kund i Norrköping. Uppdraget börjar omgående så fort vi funnit rätt person och sedan löper det på t.om den 30 juni 2018 med chans till förlängning. I rollen kommer du att arbeta heltid med support, vilket även innefattar arbete under helg och natt, då givetvis OB-tillägg tillkommer. Som konsult kommer du att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund som är verksam inom rättsväsendet. 

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbete i 1st line support med att ta emot och lösa problem, fel och önskemål via telefon, mail och webbgränssnitt. Arbetet sker och registreras i ärendehanteringssystem. Du kommer även att övervaka fotbojor, vilket innebär arbete på såväl dag som kväll och natt i ett skiftschema. I rollen kommer du även se till att IT-utrustning fungerar felfritt.

Dina kvalifikationer:

  • Relevanta utbildning inom data/IT eller liknande.
  • Minst fem års erfarenhet av arbete inom servicedesk under de senaste tio åren.
  • Minst ett års erfarenhet av skiftarbete med eget ansvar under de senaste fem åren. 
  • Minst fyra års erfarenhet av arbete med datorer, kringsutrusting, operativsystem, nätverk under de senaste tio åren. 
  • Tidigare arbetat i servicedesk med positionsbaserade system, tex fotbojesystem, under de senaste året.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande kvalifikationer:

  • Om du arbetat under minst ett år i en statlig myndighet.
  • Ett års erfarenhet av Active Directory, Exchange och Citrix.
  • Ett års erfarenhet av arbete med kontorsstödsprogramvara. 

Dina personliga egenskaper:

För rollen krävs en god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har också ett stort intresse för IT och support och du tycker om att lösa lösa problem. Vidare är du strukturerad, effektiv och analytisk i din yrkesroll.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Supportspecialist till 1st line sökes till myndighet i Norrköping