Bemannia

Student inom stadsbyggnad/samhällsplanering sökes för extrajobb i Stockholm

2017-08-16
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning

Är du studerande inom stadsbyggnad/samhällsplanering och söker ett extrajobb som är relevant för din utbildning? Är du en serviceinriktad och kommunikativ person som skulle brinna för att informera turister och besökare om de nya samhällsprojekten inom Stockholms Stad? Då är denna tjänst perfekt för dig. Bemannia söker nu en guide/värd som kan arbeta både vardagar och helger hos vår välkända kund i centrala Stockholm. Uppdraget kommer att påbörjas i september och beräknas pågå i sex månader, med chans till förlängning.

Som konsult blir du anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund som är verksam inom den offentliga sektorn.

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter:

Som värd inom samhällsplanering kommer främst ta emot besökare och turister genom att svara på frågor och informera olika samhällsprojekt för Stockholms Stad. Du kommer att agera som en guide för dessa besökare och även vid behov kunna hålla presentationer under för specifika grupper av besökare.

Dina kvalifikationer:

  • Du studerar samhällsplanering/stadsbyggnad på universitetsnivå.
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från relevant serviceyrke.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Dina personliga egenskaper:

Som person ser vi gärna att du är öppen, glad och positiv med god kommunikativ förmåga samt ett brinnande intresse för att tala med nya människor. Vidare trivs du med att samarbeta i grupp och har en problemlösande inställning.

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 16 augusti


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Student inom stadsbyggnad/samhällsplanering sökes för extrajobb i Stockholm