Bemannia

Student inom stadsbyggnad/samhällsplanering sökes för extrajobb i Stockholm

2017-04-19
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning

Är du studerande inom stadsbyggnad/samhällsplanering och söker ett extrajobb som är relevant för din utbildning? Är du en serviceinriktad och kommunikativ person som skulle brinna för att informera turister och besökare om de nya samhällsprojekten inom Stockholms Stad? Då är denna tjänst perfekt för dig.  

Bemannia söker nu en guide/värd som kan arbeta både vardagar och helger  hos vår välkända kund i centrala Stockholm. Vi ser helst att du kan börja hos oss omgående i maj månad och har ambitionen att jobba några pass i veckorna tillsammans med våra fantastiska guider inom samhällsplanering. Uppdraget kommer att löpa fram till slutat på augusti med möjlighet till förlängning i september.

Som konsult blir du anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund som är verksam inom den offentliga sektorn.

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter:

Som värd inom samhällsplanering kommer främst ta emot besökare och turister genom att svara på frågor och informera olika samhällsprojekt för Stockholms Stad. Du kommer att agera som en guide för dessa besökare och även vid behov kunna hålla presentationer under för specifika grupper av besökare.

Dina kvalifikationer:

  • Du studerar samhällsplanering/stadsbyggnad på universitetsnivå.
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från relevant serviceyrke.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Dina personliga egenskaper:

Som person ser vi gärna att du är öppen, glad och positiv med god kommunikativ förmåga samt ett brinnande intresse för att tala med nya människor. Vidare trivs du med att samarbeta i grupp och har en problemlösande inställning.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 19 april


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Student inom stadsbyggnad/samhällsplanering sökes för extrajobb i Stockholm