Bemannia

Snabblärd receptionist med kundfokus sökes till attraktiv kund i Stockholm

2017-05-05
Bemannia Kontor AB (Huddinge)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker nu dig som vill arbeta heltid som receptionist hos vår kund i Stockholm med kontor i Huddinge. Uppdraget kommer starta så fort som möjligt och pågå till slutet av juni. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund som arbetar inom logistik, kommunikation och tryck.

Dina arbetsuppgifter:

 • Ta emot beställningar och förfrågningar samt hantera order
 • Ansvar för att svara i telefon och koppla vidare samtal
 • Ta emot besökare och ge hänvisningar
 • Administrativa arbetsuppgifter som t.ex. beställningar av varor
 • Hålla receptionen prydlig för besökare

Dina kvalifikationer:

 • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet. Gärna inom reception eller ett annat serviceyrke
 • Meriterande med vana av växel och orderläggning
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • En snabblärd och serviceinriktad inställning
 • Mycket god kommunikativ förmåga
 • Tillgänglig för start omgående

Dina personliga egenskaper:

För denna tjänst är det viktigt att du har rätt personlighet. För att du ska passa im ska du vara tillmötesgående och glad. Som person är du också engagerad, initiativtagande och positiv. Du brinner för att ge god service och arbetar effektivt, med ett leende på läpparna

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Huddinge, Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Snabblärd receptionist med kundfokus sökes till attraktiv kund i Stockholm