Bemannia

Snabblärd och administrativ assistent sökes till Norrtälje

2017-05-29
Bemannia Kontor AB (Norrtälje)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker nu efter en administrativ och noggrann person som vill arbeta som registrator hos vår kund i Norrtälje. Uppdraget är på heltid och startar omgående och pågår i ca 3 månader, med chans till förlängning med ytterligare 3 månader. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket betyder att du kommer bli anställd av Bemannia och uthyrd till vår kund som är verksam inom offentlig sektor.

Dina arbetsuppgifter:

  • Posthantering
  • Utlämning av allmänna handlingar
  • Diarieföring i form av registrering av handlingar som lämnas in
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Dina kvalifikationer:

  • Viss tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • Vana av att arbeta med uppgifter i digitala system
  • Goda datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska tal och skrift
  • Meriterande med registratorsutbildning och/eller erfarenhet av myndighetsarbete

Dina personliga egenskaper:

I den här rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och att du kan arbeta strukturerat. Vidare har du en förmåga att följa instruktioner, rutiner och processflöden. Du kan snabbt sätta dig in i arbetet och utföra det självständigt. Du blir ofta beskriven som serviceinriktad och att du har en god samarbetsförmåga. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 29 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Snabblärd och administrativ assistent sökes till Norrtälje