Bemannia

Registrator sökes till ett härligt team

2017-06-19
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker nu dig som vill arbeta som registrator tillsammans med ett härligt team på en stor myndighet i centrala Stockholm. Uppdraget startar den 21 augusti 2017 och pågår tio (10) månader fram med chans till lång förlängning. Tjänsten är på heltid, vilket innebär 40h arbetsvecka med arbetstiderna 8.00-16.30, med möjlighet till flextid.

Dina arbetsuppgifter:

Tillsammans med nio andra registratorer framförallt arbeta med de balanser som finns. Som registrator kommer du även ha andra traditionella registratoruppgifter som exempelvis postöppning, hantering av myndighetens officiella mejladress samt svara på frågor från anställda och allmänhet.

Dina kvalifikationer:

  • Registratorutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning, alternativt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som registrator.
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.)
  • Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och en registrators funktion och ansvar.

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och har förmågan att fatta snabba beslut även under högt arbetstempo.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Registrator sökes till ett härligt team