Bemannia

Receptionister med hög servicekänsla sökes till myndighet i Stockholm

2017-05-30
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vill du arbete som receptionist där du självständigt får ta initiativ och vara stresstålig? Har du ett års erfarenhet från reception sedan tidigare? Då kan det vara dig vi söker för detta uppdrag hos vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget är på heltid och beräknas starta i mitten av augusti och pågår tillsvidare under en längre period. Du kommer att bli anställd av oss och uthyrd till vår statliga kund.

Dina arbetsuppgifter:

  • Ta emot besökare och bud
  • Registrera besökare
  • Hjälpa till med bokningar, kopiering, beställningar och inköp etc.
  • Ge information och service till både besökare och medarbetare

Dina kvalifikationer:

  • Minst ett (1) års erfarenhet som receptionist
  • Gymnasium eller likvärdig utbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
  • God datorvana samt av MS Office
  • Erfarenhet av att använda telefonväxlar och hänvisningssystem
  • Erfarenhet av telefonistapplikationer

Dina personliga egenskaper:

Som person är du självständig och du har mycket lätt för att sätta dig in i olika situationer och även arbetsuppgifter. Du är van att arbeta effektivt och med struktur, och det är sällan du blir stressad på jobbet. Vidare har du en god social kompetens och du tycker om att ta kontakt med människor. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Receptionister med hög servicekänsla sökes till myndighet i Stockholm