Bemannia

Receptionist i kombinerad roll på 75% sökes till myndighet i Göteborg

2017-06-07
Bemannia Kontor AB (Göteborg)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker nu en receptionist, i en kombinerad roll som även fokuserar på registrering och diarieföring, till vår kund i centrala Göteborg. Uppdraget är ett vikariat på ca 75% från början av september 2017 till slutet av september 2018. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd genom oss på Bemannia och uthyrd till kunden. 

Dina arbetsuppgifter:

 • Stöd i frågor rörande diarieföring, offentlighet och sekretess 
 • Ta emot inkommande post, svara på mail samt skicka paket
 • Välkomna besökare och svara på frågor
 • Hantera tavla med öppettider 
 • Boka lokaler samt möten samt beställa fika vid behov
 • Hantera praktiska fel på kontoret och felanmäla övriga
 • Ärendehantering via Servicedesk
 • Tekniskt stöd vid kurser och nätverk, t.ex. se till att mikrofonerna fungerar
 • Administrativt stöd till kollegor

Dina kvalifikationer:

 • Gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning
 • Tre (3) års arbetslivserfarenhet inom diarieföring
 • Mycket goda kunskaper i svenska
 • God datorvana samt av MS Office

Dina personliga egenskaper:

Som person är det viktigt att du ska ha god förmåga att arbeta strukturerat och göra självständiga bedömningar. Du har också lätt för dig att sätta dig in i och förstå policys och processflöden samt tolka riktlinjer. Människor i din närhet beskriver dig ofta som positiv, pedagogisk och serviceinriktad. Du är flexibel i de flesta situationer och är bra på att prioritera.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Receptionist i kombinerad roll på 75% sökes till myndighet i Göteborg