Bemannia

Personaladminsitratör sökes till utbildningsverksamhet i Stockholm

2017-05-05
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Harminder Mankoo
Tjänstemän, Bemanning, HR/Personalarbete

Bemannia söker nu en välorganiserad Personaladministratör till en statlig myndighet i Stockholm. Konsultuppdraget är på 100 % av en heltid och startar den 1 juni och pågå fram till 31 december 2017. Eventuell chans till förlängning finns. I denna roll är du en viktig stödfunktion till chefer och medarbetare och stor del av tiden kommer att spenderas på kontakter med personalen via besök, mail och telefon. 

Detta är ett konsultuppdrag, du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till kund. 

Dina arbetsuppgifter:

- Stödfunktion i HR-frågor för chefer och medarbetare

- Handläggning av anställningsavtal, varsel, stipendier, arvoden, utlägg, SINK-  ansökningar, granskning av reseräkningar samt bevakning av uppehålls- och  arbetstillstånd

- Andra administrativa personalärenden som exempelvis semester,        föräldraledighet  och sjukanmälan

- Kontakter med olika myndigheter såsom Skatteverket, Migrationsverket,  Försäkringskassan och Kammarkollegiet

- Annonsering av lediga tjänster

- Övriga adminsitrativa uppgifter som diarieföring, beställning av kontorsmaterial,  vara behjälplig vid bokning av konferenser etc. förekommer  även

Dina kvalifikationer:

- Utbildning inom personal- och arbetsliv, eller motsvarande

- Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom personaladministration

- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

- Erfarenhet av något personalrelaterat IT-system, t.ex. HR+ och My Network

- Kännedom om regelverket inom arbetsrätten

  Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från statlig sektor 

Dina personliga egenskaper:

Du är en välorganiserad person med ett utåtriktat och ödmjukt förhållningssätt eftersom att tjänsten innebär mycket kontakt med chefer och medarbetare. Du har förmågan att arbeta på ett självständigt sätt samt att prioritera i ditt arbete då du hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt. 

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : HR & Organisation Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Personaladminsitratör sökes till utbildningsverksamhet i Stockholm