Bemannia

Medicinsk sekreterare sökes omgående till Kristianstad

2017-06-12
Bemannia AB (publ) (Kristianstad)
Kontaktperson: Sofie Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker efter en medicinska sekreterare som är tillgängliga för ett heltidsuppdrag omgående i Kristianstad. Uppdraget är på en vårdcentral och beräknas starta så fort som möjligt och pågå i 1-2 månader framöver. Du kommer att bli anställd av Bemannia och uthyrd till vår kund.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen kommer man att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom medicinsk dokumentation och patientadministration, bland annat:

  • Administrering av intyg
  • Journalskrivning i PMO
  • Skriva och skicka remisser
  • Diagnosregistrering
  • Post- och telefonhantering

Dina kvalifikationer:

  • Utbildning som medicinsk sekreterare
  • Goda datorkunskaper

Dina personliga egenskaper:

Du som söker denna tjänst bör ha en god förmåga att möta patienter, anhöriga och kollegor på ett professionellt sätt. I din yrkesroll är du självständig, noggrann och med en flexibel hållning. Som person är du vidare positiv och öppen. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 12 juni


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Medicinsk sekreterare sökes omgående till Kristianstad