Bemannia

Medicinsk sekreterare sökes omgående till Helsingborg

2017-05-29
Bemannia Kontor AB (Helsingborg)
Kontaktperson: Harminder Mankoo
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker nu efter en medicinska sekreterare som är tillgängliga för ett heltidsuppdrag omgående i Helsingborg. Uppdraget beräknas startar den 5 juni och pågår till den 16 juli 2017. Kunden är verksam inom sjukvård och offentlig sektor. 

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom medicinsk dokumentation och patientadministration. Till exempel:

  • Administrering av intyg
  • Journalskrivning
  • Skriva och skicka remisser
  • Diagnosregistrering
  • Post- och telefonhantering

Dina kvalifikationer:

  • Utbildning som medicinsk sekreterare
  • Goda datorkunskaper
  • Meriterande om du har erfarenhet av operationsdiktat

Dina personliga egenskaper:
I denna roll är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt, samtidigt som du fungerar väl med kollegor. Du har en mycket god administrativ vana där du arbetare effektivt och resultatinriktat. Som kollega är du uppskattad för din energi.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Medicinsk sekreterare sökes omgående till Helsingborg