Bemannia

Konsultchef till Bemannia

2017-06-13
Bemannia AB (Publ.) (Stockholm)
Kontaktperson: Bemannia
Tjänstemän, Bemanning, HR/Personalarbete

Vi söker nu en engagerad och trygg konsultchef till vårt kontor i Stockholm. Som konsultchef hos Bemannia får du en spännande och bred roll med fokus på kund- och konsultrelationer. Tjänsten vänder sig till dig som har tidigare erfarenhet inom rekrytering och är redo för att testa nya utmaningar.

Dina arbetsuppgifter:

Som konsultchef kommer du att ansvara för hela bemannings- och rekryteringsprocessen från inledande kontakt till leverans och uppföljning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:

  • Rekrytera konsulter (annonsering, CV-granskning, intervjuer, referenstagning osv.)
  • Personaladministration (hantera anställningsavtal, tidrapportering, läkarintyg osv.)
  • Personalansvar för ett antal av våra konsulter (kontraktsskrivning, lönesättning, medarbetarsamtal osv.)
  • Ansvara för uppföljning av uppdrag gentemot kund och konsult
  • Skapa långsiktiga kund- och konsultrelationer


Dina kvalifikationer:

  • Gymnasieexamen
  • Eftergymnasial utbildning inom PA eller annat relevant område (meriterande)
  • Några års erfarenhet av arbete som rekryterare och/eller konsultchef


Dina personliga egenskaper:

Som person är du ambitiös och utåtriktad. Du är en servicemänniska som drivs av att bygga långsiktiga relationer med andra människor. I ditt arbete är du strukturerad och har en god förmåga att prioritera och planera även i högt tempo, då arbetet är mycket varierat. Du är en problemlösare som tycker det är viktigt att alltid leverera hög kvalité i ditt arbete. Din omgivning skulle troligen beskriva dig som en positiv och flitig person.

Vad vi erbjuder dig:

Hos Bemannia kommer du att vara en del av ett familjärt team med härliga kollegor. Du kommer att sitta i trevliga lokaler i Norrtull i Stockholm. Hos oss arbetar vi kontorstider med möjlighet till flexramar. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och är knutna till kollektivavtal. Vår verksamhet präglas av engagemang, glädje och högt tempo. Då vi är ett växande bolag under ständig utveckling ges de anställda möjlighet att komma med nya idéer och förslag som kan utveckla verksamheten och våra processer. På Bemannia siktar vi alltid högt och strävar efter en kreativ och motiverande arbetsmiljö. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-11 till: johanna.lundstrom@bemannia.se

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia är anslutna till Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Genom ramavtal med SKI och Kammarkollegiet är vi leverantörer till hela den offentliga sektorn vilket innebär cirka 900 kunder inom kommun, landsting och statliga myndigheter och bolag. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004, Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007 samt Informationssäkerhet ISO 27001:2014. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Konsultchef till Bemannia