Bemannia

Junior jurist sökes till en statlig myndighet med bred verksamhet

2017-05-18
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Harminder Mankoo
Tjänstemän, Bemanning, Juridik

Är du analytisk och strukturerad samt har erfarenhet av att upprätta avtal? Då kan du vara personen vi nu söker för ett uppdrag hos vår kund i Stockholm. Uppdraget är på heltid och kommer sträcka sig fram till 31 maj 2019.  

Du kommer att bli anställd utav oss på Bemannia och bli uthyrd till kunden.

Dina arbetsuppgifter:
Som upphandlingssamordnare/jurist ska du bistå beställare i anskaffningsärenden, hantera kundens anmälningssystem för varor och tjänster och lämna juridisk och praktiskt rådgivning till organisationen i frågor rörande anskaffningar, avtal och anknytande områden exempelvis sekretess. Det ingår även att bevaka att avtal följs, initiera förlängningar och nya upphandlingar. 

Du kommer även delta i och bidra utvecklingsarbete på enheten, exempelvis systematisk avtalsuppföljning. Det ingår att ge administrativt stöd till upphandlingsenhetens och att ha en stor mängd interna och externa kontakter. 

 

Dina kvalifikationer:

  • Jur kand., juristexamen eller likvärdig utbildning
  • Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som jurist
  • Kännedom om myndighetsarbete
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Mycket goda språkkunskaper i svenska 
  • Erfarenhet av att upprätta och granska avtal  

Dina personliga egenskaper:
Som person ska du vara analytisk och strukturerad och kunna arbeta självständigt. Vidare ska du ha god skriftlig såväl som muntlig kommunikativ förmåga för att lyckas i rollen. Du ska även vara utåtriktad och bra på att samarbeta samt skapa goda relationer, både internt och externt. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 18 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Junior jurist sökes till en statlig myndighet med bred verksamhet