Bemannia

IT-tekniker sökes till myndighet i Stockholm

2017-05-23
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Harminder Mankoo
Tjänstemän, Bemanning, Data/IT

Är du en positiv och ansvarsfull IT-tekniker som arbetar effektivt? Då är det med stor sannolikhet dig som vi nu söker till en myndighet i Stockholm. Uppdraget startar i slutet på augusti och löper 4 månader med eventuell chans till förlängning.

Du kommer att bli anställd utav oss på Bemannia och bli uthyrd till kunden.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som IT-tekniker kommer du att arbeta med installation och anpassning av datorer samt datorbyten onsite, alltså ute hos användare som sitter i två olika byggnader. Även patchning av nätverksuttag ingår i arbetsuppgifterna. 

Kunden rullar under detta år ut Windows 10 och Office 2016. Totalt är det ca 700 datorer varav 140 är utrullade till och med maj månad. Projektet behöver i och med det förstärkning under hösten.

 Dina kvalifikationer:

  • Gymnasium eller likvärdig utbildning
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker
  • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
  • Goda kunskaper i Windows 7 samt baskunskaper i Windows 10, Office 2010 eller 2016. Även baskunskaper i Active Directory
  • Erfarenhet av patchning av nätverksuttag
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)

Dina personliga egenskaper:

För att passa in i rollen ska du ha en god förmåga att arbeta effektivt och du har en positiv grundinställning. Du har även ett stort intresse för IT och du trivs som bäst när du får använda dina kunskaper och anpassa dem för att på ett tydligt sätt lösa problem. Du har inga problem med att ta egna initiativ och vara självgående i din yrkesroll.

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb IT-tekniker sökes till myndighet i Stockholm