Bemannia

IT-supporttekniker med god servicekänsla sökes till välkänd myndighet

2017-04-24
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: HR
Tjänstemän, Bemanning, Data/IT

Är du en positiv och kommunikativ person som trivs bäst inom IT-support med ett stort kundfokus? Då är det med stor sannolikhet dig som vi nu omgående söker till vår attraktiva kund i Stockholm. Uppdraget startar omgående och löper 6 månader med chans till förlängning på 12 månader.

Du kommer att bli anställd utav oss på Bemannia och bli uthyrd till kunden som är verksam inom offentlig sektor.

Dina arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du ge support i kundens servicedesk där arbetsuppgifterna är mycket varierande inom IT. Du kommer att utföra fortlöpande administrativa och tekniska uppgifter relaterade till första och andra linjens support, samt ansvara för kvaliteten sav supporten som levereras. 

Du kommer vara del i ett team som tar emot ärenden av både IT och studieadministrativ karaktär samt allmänna frågor i kundens mottagningsdisk. En del av arbetet innefattar leverans av produkter, därav kan tyngre lyft förekomma. 

Dina kvalifikationer:

  • Goda kunskaper i Windows-klientmiljö (7 & 10)
  • Kunskaper i Mac-klientmiljö (OSX)
  • Kunskaper i Linux-klientmiljö 

Dina personliga egenskaper:

För att passa in i rollen ska du ha en god samarbetsförmåga och du har en positiv grundinställning. Du har även ett stort intresse för IT och support och du trivs som bäst när du får använda dina kunskaper och anpassa dem för att på ett tydligt sätt lösa problem. Som person blir du ofta beskriven som som serviceinriktad, strukturerad och effektiv. Du har inga problem med att ta egna initiativ och vara självgående i din yrkesroll.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 april

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb IT-supporttekniker med god servicekänsla sökes till välkänd myndighet