Bemannia

Inköpare med upphandlingsvana sökes till myndighet i Solna

2017-06-15
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Försäljning/Inköp/kommunikation

Vi söker nu inköpare med tidigare erfarenhet av offentlig sektor till vår kund med kontor i Solna. Uppdraget börjar preliminärt i början av juli och löper på heltid till och med sista januari 2018. Det finns även chans till viss förlängning. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och bli uthyrd till vår kund som är en statlig myndighet. 

Dina arbetsuppgifter:

 • Att med utgångspunkt i LOU skriva och skicka ut förfrågningar om direktupphandlingar, förnyad konkurrensutsättning och avrop inom ramavtal
 • Ställa krav, utvärdera anbud samt följa upp och sammanställa urvalsprocessen inför avslut
 • Skriva avtalstext
 • Ta fram och sammanställda statistik
 • Uppdatera olika avtals- och kundregister
 • Svara på löpande inköpsfrågor från verksamheten

Dina kvalifikationer:

 • Gymnasium eller likvärdig utbildning
 • Minst ett år som inköpare inom offentlig sektor
 • Självständigt genomfört minst 6 st förnyade konkurrensutsättningar
 • På egen hand genomfört minst 4 st direktupphandlingar 
 • Goda kunskaper inom MS Office
 • Meriterande om du arbetat med Lagen om offentlig upphandling (LOU) samt i TendSign eller motsvarande upphandlingsverktyg

Dina personliga egenskaper:

Som person bör du ha en god kommunikativ förmåga och då du kommer ingå i ett team är det viktigt att du kan samarbete och arbeta prestigelöst. Vi ser gärna att du är bekväm med att ha en rådgivande och stödjande roll. I rollen kommer du att  ha många kontaktytor, både internt och externt.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Inköpare med upphandlingsvana sökes till myndighet i Solna