Bemannia

Inköpare med erfarenhet av upphandling sökes till Stockholm

2017-05-30
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker nu två inköpare som har erfarenhet av upphandling/inköp och kan börja arbeta i sommar den 31 juli hos vår välkända kund i Stockholm. Uppdraget kan komma att förlängas 12 månader vid behov och väl utfört arbete. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund som är verksam inom den offentliga sektorn.

Välkommen in med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter:

Som inköpare kommer du att arbeta på kundens IT-avdelning där det idag är 800 anställda. Som inköpare arbetar du främst med förnyade konkurrensutsättningar som främst avser anskaffning av nya konsulter. Även andra uppgifter inom IT-inköp kan förekomma såsom administration och hantering av avtal.

Dina kvalifikationer:

  • Eftergymnasial utbildning inom offentligt upphandling eller liknande.
  • Minst två års erfarenhet av liknande tjänst inom de senaste 3 åren.
  • Minst sexmånaders erfarenhet av ärendehanteringssystemet ARS (Remedy Action Request System).
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du är noggrann, organiserad och strukturerad i ditt arbete. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Inköpare med erfarenhet av upphandling sökes till Stockholm