Bemannia

Har du truckkort och vill sommarjobba på en godsmottagning?

2017-05-05
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Harminder Mankoo
Tjänstemän, Bemanning, Logistik

Bemannia söker nu dig som vill arbeta inom post och distribution under sommaren hos vår kund i Stockholm på deras godsmottagning. 

Du kommer att bli anställd av Bemannia men uthyrd till vår kund som är verksam inom den offentliga sektorn. Som konsult på Bemannia hjälper vi dig att öppna dörrarna mot arbetsmarknaden där du får chansen att skapa ett bredare kontaktnätverk.

Dina arbetsuppgifter:
Arbetet består till stor del av fasta rutiner såsom postsortering, postutdelning, frankering och bemanning av godsmottagningen.

Dina kvalifikationer:

  • B-körkort
  • Truckkort
  • Avklarad gymansieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av posthantering är meriterande

Dina personliga egenskaper:
Som person ser vi att du är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig:

  • En attraktiv arbetsplats i centrala Stockholm
  • Du får jobba i ett gäng med duktiga kollegor.

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 5 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Har du truckkort och vill sommarjobba på en godsmottagning?