Bemannia

Handläggare sökes till vår kund i Stockholm

2017-05-10
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker nu en handläggare till vår kund i Stockholm. Uppdraget är längre och kan pågå i (1) ett år eller mer. Du blir anställd av Bemannia och uthyrd till vår kund.

Välkommen på in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter består av ett efterarbete av tillståndsgivna ledningsarbeten inom vägområdet. Det förekommer administrativ handläggning, korrigering, komplettera, bevaka, fakturera och avsluta ledningsärenden.

Till detta uppdrag följer en längre period av upplärning.

Dina kvalifikationer:

  • Goda kunskaper i svenska språket både skriftligt och muntligt
  • Avklarad gymnasieutbildning            
  • Erfarenhet av arbete i olika it-system

Dina personliga egenskaper:

  • Du ska klara av att hantera många ärenden på samma gång
  • Strukturera arbetssätt
  • Ordning och reda
  • Serviceinriktad
  • Trevligt bemötande
  • Van att arbeta genom och med telefonkontakt

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 10 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Handläggare sökes till vår kund i Stockholm