Bemannia

Flexibelt extrajobb som lärarvikarie åk F-3

2017-05-15
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Sophie Clayhills
Tjänstemän, Bemanning, Pedagogiskt arbete

Lärarbristen är ett faktum. Fler förebilder behövs i den svenska skolan, vi tar dig dit. Bemannia har avtal med Stockholm stad som möjliggör för dig att komma ut till skolor där du kan göra skillnad.

Nu söker vi dig som vill medverkar till att forma framtidens Sverige. Ett meningsfullt, utmanande men framförallt roligt uppdrag som utvecklar dig som människa, allt medan du ges möjligheter att påverka och få individer att växa genom lärande. Vår introduktionskurs ger dig verktyg att leda och lära andra.

Om tjänsten:

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro. Du ansvarar för- och leder undervisningen utifrån ordinarie lärares planering. Bemannia erbjuder dig ett flexibelt extrajobb. Några timmar i veckan eller mer intensivt under en kortare period, du bestämmer själv när och hur du vill jobba.

Din profil:

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Vi vänder oss framför allt till dig som studerar på högskola och universitet. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

 

Är detta ett arbete för dig? Skicka in din ansökan redan idag

 

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss på 08-122 00 450.

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, vikarie@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 15 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Flexibelt extrajobb som lärarvikarie åk F-3