Bemannia

Flexibel projektledare på deltid sökes till Gävle

2017-04-24
Bemannia Kontor AB (Gävle)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker nu efter en projektledare med tidigare erfarenhet till vår kunds upphandlingsavdelning. Vår kund är placerad i Gävle och uppdraget startar senaste den 8 maj och pågår till början av oktober. Under den första månaden beräknas omfattningen vara ca 50% och därefter ca 20% av en heltid. För detta uppdrag kan det finnas chans till ytterligare förlängning. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund.

Dina arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du att ansvara för ett projekt med syfte att analysera och eventuellt ersätta kunden nuvarande IT-system för elevadministration. Målsättningen är att projektets datainsamling ska användas i ett senare skede för en kravspecifikation för en eventuell upphanlding. Som projektledare omfattar rollen att:

  • Ansvara för att kundens behov och krav gällande IT-system kartläggs
  • Projektleda ett eventuellt systembyte
  • Planera och styra resurser samt leda projektet. Första hand förstudie samt annonseringsunderlag
  • Sammankalla och driva arbetsmöten
  • Kommunicera projektet till intressenter

 

Dina kvalifikationer:

  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av projektledning 
  • Tidigare erfarenhet från offentliga upphandlingar och LOU
  • Ha kunskap och erfarenhet från kravhantering/-insamling
  • Meriterande och du arbetat i IT-nära projekt samt har teknisk kompetens inom området

 

Dina personliga egenskaper:

Som projektledare för detta uppdrag ställs höga krav på att du är kommunikativ samt har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare är du alltid i din yrkesroll strukturerad och du har inga problem med en roll där du får jobba parallellt med olika arbetsuppgifter och kontaktytor. Du är även van att ta beslut och arbeta utifrån ett tydligt ramverk såväl som att ta egna initiativ. 

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 24 april

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Flexibel projektledare på deltid sökes till Gävle