Bemannia

Familjerättssekreterare

2017-04-20
Bemannia AB (publ) (Örebro)
Kontaktperson: Kristina Irvebrant- Lisa Målberg
Tjänstemän, Bemanning, Socialt arbete

Familjerättssekreterare sökes

Bemannia söker nu  Familjerättssekreterare som vill arbeta hos våra kunder runt om i landet. Som konsult hos oss på Bemannia får du möjlighet till ett utvecklande och flexibelt arbete samtidigt som du ges möjlighet att skapa ett stort nätverk inom den sociala sektorn.

Vill du jobba extra och ha möjlighet att förfoga över din egen tid? Vi har flera kunder runt om i Sverige som har detta behov, kontakta oss för att få veta mer!  Vi erbjuder också anställning på heltid.

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Utredningsarbete avseende vårdnad, boende, umgänge samt adoption och faderskap.
  • Upprättande av avtal.
  • Anordna samarbetssamtal.

Dina kvalifikationer:

  • Minst två (2) års yrkeserfarenhet av svensk myndighetsutövning enligt gällande lagstiftning inom verksamhetsområdet familjerätt inom socialtjänsten.
  • Socionomexamen eller likvärdig utbildning.
  • God datorvana.
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift.
  • Körkort är meriterande.

Dina personliga egenskaper:
I denna roll är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande arbete. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Familjerättssekreterare".

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 20 april


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Familjerättssekreterare