Bemannia

Erfarna ekonomer sökes till kund i Alvesta

2017-05-29
Bemannia Kontor AB (Växjö)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Ekonomi

Bemannia söker nu två förvaltningsekonomer till en välkänd kund inom offentlig verksamhet i Alvesta. Uppdraget startar i augusti och sträcker sig 3 månader med chans till eventuell förlängning. Du blir anställd hos Bemannia och uthyrd till vår kund.

 

Välkommen in med din ansökan.

Uppdraget avser förvaltningen för samhällspanering samt kultur- och fritidsförvaltningen. Vi söker alltså en ekonom till vardera verksamhetsområde.

Förvaltningen för samhällsplanering förbereder och handlägger ärenden under nämnderna för Samhällsplanering (NFS) respektive Myndighetsutövning (NMY). Därutöver tillkommer ärenden som utförs på uppdrag av kommunstyrelsen gällande övergripande miljöfrågor och översiktlig fysisk planering.

Ansvarig nämnd för Kultur- och fritidsförvaltningen är kultur- och fritidsnämnden och förvaltningens huvudsakliga verksamhetsområden är bibliotek, musikskola, kulturella arrangemang, konstverk och utställningshall, föreningsbidrag, fritidsgårdsverksamhet, stimulera föreningsverksamhet samt skötsel, drift och underhåll av kommunens anläggningar för fritids- och kulturverksamhet. 

Dina arbetsuppgifter:

  • Planera och organisera det löpande arbetet med förvaltningens ekonomiska processer och rapporter. Innebär bl.a. att samordna, ta fram underlag, sammanställa och analysera
  • I olika ärenden vad gäller ekonomi, vara föredragande och delta i förvaltningens ledningsgrupp och nämnd
  • Inbokning/inläsning av budget och fördelningar i ekonomisystemet samt avstämning av nämndens budget
  • Analysera månadsbokslut/kostnads- och intäktsutveckling etc.
  • Delta i framtagande av rutiner, riktlinjer mm. inom ekonomiområdet

Det tillkommer även mer löpande arbetsuppgifter av redovisningsmässig karaktär, exempelvis Löpande underhållning av förvaltningens kodplan och kontroll av konteringar samt av vissa fakturor

Dina kvalifikationer:

  • Ekonomiutbildning från högskola/universitet eller motsvarande
  • Några års erfarenhet som ekonom
  • Kännedom om och tidigare arbetat med kommunal ekonomi
  • Mycket goda kunskaper i Svenska i tal och skrift

Dina personliga egenskaper:
Du är strukturerad och stresstålig och har inga problem med att arbeta självständigt så väl som i grupp. Vidare arbetar du effektivt och har lätt för sätta dig in i nya arbetsförhållanden. 

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Alvesta . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Erfarna ekonomer sökes till kund i Alvesta