Bemannia

Erfaren controller sökes omgående till Södertälje

2017-07-03
Bemannia Kontor AB (Södertälje)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Ekonomi

Bemannia söker dig som är en avancerad ekonom/controller och är redo för nästa utmaning. Vi erbjuder dig en heltidstjänst ute hos vår kända kund i Södertälje. Uppdraget beräknas starta i början på augusti och löpa till november månad. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund.

Välkommen in med din ansökan idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som controller ingår månadsvisa uppföljningar av ekonomin för de olika delarna av styrelsens kontor och uppföljningar och av det ekonomiska utfallet på de olika enheterna. Du kommer arbeta självständigt med skriftliga bokslut och ansvara för mål och budgetarbetet samt verksamhetsplanerna.

 

Dina kvalifikationer:

  • Genomförd högskoleutbildning med inriktning ekonomi.
  • Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande roll.
  • Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.
  • Meriterande med erfarenhet av tidigare arbete i ekonomisystemet agresso.
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i kommun/offentlig myndighet.

 

Dina personliga egenskaper:

Som person är du analytisk, noggrann och trivs med att arbeta självständigt. Du har ett sinne för siffror och trivs med att grotta ner dig i detaljer samt lösa problem som uppstår.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Erfaren controller sökes omgående till Södertälje