Bemannia

Ekonomiassistent sökes med erfarenhet av Agresso

2017-06-12
Bemannia Kontor AB (Salem)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Ekonomi

Bemannia söker nu en ekonomiassistent omgående till Salem. Uppdraget beräknas pågå i till 8 augusti med chans till förlängning. Till en början kommer uppdraget vara på 50 % för att sedan gå över till en heltid. Du blir anställd av Bemannia och uthyrd till vår kund.

Dina kvalifikationer:

  • Gymnasieekonom eller liknande
  • 3+ års erfarenhet av erfarenhet av reskontraavdelning
  • Vana vid affärssystemet Agresso
  • Vana vid att hantera leverantörsfakturor, kundfakturor, huvudbokföring och betalningar
  • Kommunal erfarenhet är meriterande

Dina personliga egenskaper:

Du ska vara självgående och initiativrik

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Salem . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes med erfarenhet av Agresso