Bemannia

Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörskontra sökes till Södertälje

2017-04-26
Bemannia Kontor AB (Södertälje)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Ekonomi

Bemannia söker nu en strukturerad och målinriktad ekonomiassistent till vår kund i Södertälje. Uppdraget är på heltid, ska påbörjas så fort som möjligt och pågår till slutet av juni. Du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund inom offentlig sektor.

Dina arbetsuppgifter:
Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du främst att arbeta med leverantörsreskontra och granskning av leverantörsfakturor. Det kan även ingå arbete med löpande bokföring samt avstämningar av konton och övrig ekonomiadministration.

Dina kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet som ekonomiassistent
  • Erfarenhet av leverantörsreskontra
  • Gymnasieutbildning eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i ekonomisystem och Office-paketet

Dina personliga egenskaper:
För att passa för tjänsten som ekonomiassistent krävs att du är strukturerad och van att arbeta i ekonomisystem. Du bör ha ett analytiskt arbetssätt samt ha god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 26 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörskontra sökes till Södertälje