Bemannia

Drivna och självgående rekryterare sökes till myndighet i Stockholm

2017-06-09
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Bemanning, HR/Personalarbete

Vi på Bemannia söker nu dig som vill arbeta heltid som rekryterare hos vår kund i Stockholm. Uppdraget beräknas starta i mitten av juni 2017 och pågå till mitten av december 2017. Du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund som är en statlig myndighet som värnar om hälsa och välfärd i samhället.

Dina arbetsuppgifter:

 • Stötta chefer i hela rekryteringsprocessen, från att utforma en kravprofil till att utfärda arbetsintyg.
 • Utforma och publicera annonser i lämpliga kanaler
 • Stötta i urvalsprocessen
 • Boka och genomföra intervjuer tillsammans med rekryterande chef 
 • Ringa referenser
 • Diarieföra dokument efter genomförda rekryteringar

Dina kvalifikationer:

 • Högskoleutbildning inom PA eller motsvarande
 • Minst två års erfarenhet av att självständigt ansvara för hela rekryteringsprocessen
 • Minst ett års erfarenhet av att rekrytera specialister
 • Meriterande med god erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering
 • En merit om du rekryterat inom statlig myndighet
 • Om du arbetat i ReachMee är det meriterande

Dina personliga egenskaper:

I rollen är det viktigt att du tycker det är roligt att hålla i många parallella rekryteringar samtidig och du arbetar serviceinriktat. Vi ser gärna även att du som söker är effektiv, driven och flexibel. I rollen kommer man att ansvara för flera parallella processer och det är möjligt att man ska kunna hålla 3-4 intervjuer under en dag för olika området. Därmed behövs en rekryteraren som också är handlingskraftig och strukturerad i sin roll. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Drivna och självgående rekryterare sökes till myndighet i Stockholm