Bemannia

Drivna IT-konsulter med stort kundfokus sökes till servicedesk i Halmstad

2017-05-26
Bemannia Kontor AB (Halmstad)
Kontaktperson: Harminder Mankoo
Tjänstemän, Bemanning, Data/IT

Är du en positiv och kommunikativ person som trivs bäst inom IT-support med ett stort kundfokus? Då är det med stor sannolikhet dig som vi nu omgående söker till vår attraktiva kund i Halmstad. Uppdraget startar omgående och pågår i ca 4 veckor framöver. Det finns även god chans till förlängning. Du kommer att bli anställd utav oss på Bemannia och bli uthyrd till kunden som är verksam inom offentlig sektor.

Dina arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du ge support i 1st line i kundens servicedesk där arbetsuppgifterna är mycket varierande inom IT. I första hand kommer du att genomföra felsökningar i både mjuk- och hårdvara inom PC, men även ge användarstöd för enklare frågor. Du kommer läsa windowsloggar och tolka dem för att pedagogiskt förklara problem samt en effektiv lösning. I rollen har du även ansvar för att IT-utrustningen fungerar korrekt och du administrerar olika IT-miljöer så som användarkonton och behörigheter.

Dina kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av PC- och användarsupport
  • Mycket goda kunskaper inom Windows 7 eller senare
  • Goda kunskaper i Office 2013 eller senare
  • Mycket god social kompetens
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • Tidigare erfaranhet av att genomföra avancerad felsökning av hård- och mjukvara
  • B-körkort

Dina personliga egenskaper:

För att passa in i rollen ska du ha en god samarbetsförmåga och du har en positiv grundinställning. Du har även ett stort intresse för IT och support och du trivs som bäst när du får använda dina kunskaper och anpassa dem för att på ett tydligt sätt lösa problem. Som person blir du ofta beskriven som som serviceinriktad, strukturerad och effektiv. Du har inga problem med att ta egna initiativ och vara självgående i din yrkesroll.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 26 maj

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Drivna IT-konsulter med stort kundfokus sökes till servicedesk i Halmstad