Bemannia

Bemannia söker socionomer.

2017-04-20
Bemannia AB (publ) (Hallands län)
Kontaktperson: Kristina Irvebrant- Lisa Målberg
Tjänstemän, Bemanning, Socialt arbete

Vill du vara med och göra skillnad för människan i vardagen? Sök då denna tjänst och var med oss i kampen om att skapa ett bättre liv för de som behöver. Vi söker nu socionomer för längre och kortare kommande uppdrag. Kom in med din ansökan redan idag, då rekryteringar sker löpande. 

Du har socionomexamen och några års erfarenhet inom det sociala arbetets fält. Även Du som är nyutexaminerad är välkommen med Din ansökan. Du kommer att arbeta som socialsekreterare, biståndshandläggare eller enhetschef på en kommun i Stockholmsområdet.

Du kommer att arbeta hos en av våra kunder och vara anställd av oss på Bemannia. Detta ger dig unika möjligheter att få mer erfarenhet inom området och skapa nya kontakter ute på arbetsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter

Som socionom genomför du utifrån klienternas behov och förväntningar utredningar och bedömningar av vårdbehov. Du ska kunna erbjuda och planera de insatser som behövs, internt samt externt och följa upp dessa insatser.

Vi strävar efter att arbeta utifrån en helhetsssyn där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde, utifrån socialtjänstlagen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, eller har social omsorgsutbildning. Du ska ha minst ett års erfarenhet av socialt arbete. Du ska gärna självständigt kunna arbeta med handläggning av ärenden. Du ska ha kunskaper om gällande lagstiftning och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Vi efterfrågar socionomer med erfarenhet av handläggning inom följande områden:

- Familjerätt

- Äldreomsorg

- Funktionshinder

- Försörjningsstöd

- Missbruk

- Socialpsykiatri

- Barn- och ungdomsvård

Dina personliga egenskaper

Du vill att människor ska må bra. Det är viktigt att du kan fullfölja de processer du arbetar med både känslomässigt och administrativt. Du är engagerad i ditt arbete, nyfiken och har struktur runt om dig. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: ""

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 20 april


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker socionomer.