Bemannia

Bemannia söker socialsekreterare

2017-08-08
Bemannia AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Irvebrant- Lisa Målberg
Tjänstemän, Bemanning, Socialt arbete

Bemannia söker socialsekreterare

Bemannia söker socialsekreterare till våra kunder runt om i hela Sverige.

För kunds räkning söker vi nu en erfaren socionom för uppdrag inom socialtjänsten. Du blir anställd av oss på Bemannia med möjlighet att ta både kortare och längre uppdrag. Vi söker till detta uppdrag en socionom med erfarenhet av handläggning barn och vuxen och erfarenhet av myndighetsutövning.

Som konsult har Du alltid en konsultchef som Du kan vända Dig till under pågående uppdrag. Det är också i dialog med konsultchefen Du diskuterar vilka uppdrag som passar Dig. Konsultchefens arbete är sedan att matcha Din kompetens och Dina önskemål med kundens behov. Arbetet som konsult ger dig unika möjligheter att få mer erfarenhet inom ett visst område och skapa nya kontakter ute på arbetsmarknaden.

Som socionomkonsult behöver du vara trygg med att arbeta självständigt och ha lätt för att samarbeta i grupp och med andra personer i individens nätverk. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan hantera stressiga situationer.

 

Anställningsform väljer Du själv. Kanske vill Du bara ha ett enskilt uppdrag eller en tillsvidareanställning hos oss.

 

Bemannia söker

Vi söker dig som är socionom eller har social omsorgsutbildning. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av handläggning.  Du ska ha goda kunskaper om gällande lagstiftning.

Vi efterfrågar socionomer med erfarenhet av handläggning inom följande områden:

- Familjerätt

- Äldreomsorg

- Funktionshinder

- Försörjningsstöd

- Missbruk

- Barn- och ungdomsutredning

Som person har du god social kompetens, och har lätt för att samarbeta med andra men också förmåga att arbeta självständigt. Du bör ha en empatisk förmåga och lätt för att kommunicera med omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. Du ska ha lätt för att hantera när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.  Ditt arbetssätt bör präglas av engagemang, drivkraft och med förmåga att ta eget ansvar.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Socialsekreterare"

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 8 augusti


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker socialsekreterare