Bemannia

Bemannia söker serviceinriktade receptionister

2017-05-30
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Är du en flexibel och social person på jakt efter ett varierat arbete? Vill du ha ett arbete där du får möta många olika människor och där dina arbetsuppgifter ofta varierar från dag till dag? Har du dessutom tidigare erfarenhet av serviceyrket då är det här den perfekta tjänsten för dig!

Uppdraget är på heltid under dagtid. Start för uppdraget är den 22 augusti och ett (1) år fram, med chans till ett (1) års förlängning.

Som konsult hos Bemannia får du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Som receptionist/växeltelefonist kommer du vara myndighetens ansikte utåt, och det är därför viktigt att du har god förmåga att ge god service och är snabb på att lära och förstå verksamheten. Du är punktlig och pålitlig. Det är viktigt att du inte är blyg, utan snabbt kan plocka upp besökare och hjälpa dem utifrån bästa förmåga. Vi söker dig som är lösningsorienterad och positiv i ditt sätt att uttrycka dig.  

Dina kvalifikationer:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet från reception och växel
  • Goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift
  • Ha god datorvana för att snabbt kunna lära sig att manövrera de olika interna datorprogrammen som myndigheten använder sig av
  • Hantera alla program i MS Office

Meriterande:

Erfarenhet av växelsystemet Telia Touchpoint Plus

 

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker serviceinriktade receptionister