Bemannia

Bemannia söker serviceinriktad receptionist/telefonist till Nykvarn

2017-06-26
Bemannia Kontor AB (Södertälje)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker en erfaren receptionist till vår kund som är stationerade i Nykvarn, Stockholm för ett bemanningsuppdrag mellan 1 september - 29 december 2017. Du kommer att arbeta deltid på ca 50% och du kan komma överens med kunden exakt hur ni väljer att schemalägga dina veckor utefter två alternativ som vi senare kommer att presentera under processens gång. Under denna period kommer du vara anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund. 

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter:

- Koppla samtal till rätt mottagare, hänvisa besökare rätt, utlämnande av post, budhantering, hantering av nycklar med mera.

Dina kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande.
  • Minst tre (3) års erfarenhet av liknande roll inom växel, reception och posthantering.
  • Goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift.
  • Goda kunskaper i MS-Office paketet.
  • God allmän kunskap inom kommunrelaterade frågor.

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som är serviceinriktad, prestigelös och har en positiv inställning samt sprider glädje på arbetsplatsen.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 26 juni


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker serviceinriktad receptionist/telefonist till Nykvarn