Bemannia

Bemannia söker lokalvårdare till Krokom för sommarjobb

2017-04-26
BemannIQ AB (Krokom)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Arbetare, Bemanning, Bygg/Fastighet

Vi söker dig som vill arbeta som lokalvårdare på heltid ute hos vår kund i Krokom. Tjänsten kommer vara aktuell mellan 17-28 juli 2017 med chans till förlängning vid behov. Du blir anställd av oss på Bemanniq och uthyrd till vår kund.

Urval sker löpande - välkommen in med en ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med städning av olika lokaler som tillhör vår kunds verksamhet.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som har yrkesteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet förvärvat genom dokumenterad erfarenhet av yrket. B-körkort är ett krav.

 

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Lokalvårdare Krokom"

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 26 april


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker lokalvårdare till Krokom för sommarjobb