Bemannia

Bemannia söker kommunikatör till känd myndighet i Norrköping

2017-06-20
Bemannia AB (publ) (Norrköping)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Försäljning/Inköp/kommunikation

Vi på Bemannia söker nu en kommunikatör till känd myndighet i Norrköping. Är du drivande, självgående och duktig på att nå ut med budskap på ett effetkivt sätt där du vet vilka kanaler som når ut till vilka målgrupper? Isåfall kanske just du är den vi söker!

Uppdraget beräknas påbörjas den 28 augusti och pågå till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Uppdraget är 100% av en heltid, och arbetstiderna är helgfria vardagar 08:00 - 16:30.

Dina arbetsuppgifter:

  • Analysera och identifiera kommunikationsbehov, planera, genomföra och slutligen utvärdera kommunikationsinsatser
  • Konsultativt arbete med olika projekt och uppdrag
  • Stötta chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor
  • Delta i olika utvecklingsprojekt
  • Arbeta med organisationens budskap, till exempel genom nyheter, film, webb och sociala medier
  • Skriva och publicera texter på webb, sociala medier m.m.
  • Stötta med mediajour vid vissa tillfällen

Dina kvalifikationer:

  • Högskoleexamen inom media och kommunikation
  • Arbetat i minst fem (5) år som kommunikatör
  • Goda kunskaper i MS Office

Dina personliga egenskaper:

Uppdraget innebär att arbeta konsultativt i olika projekt och uppdrag. Det är viktigt att förstå hur man når ut med ett budskap på ett effektivt sätt via rätt kanal, att vara drivande, självgående, ansvarstagande, ha förmåga att själv prioritera och ta ansvar samt vara lyhörd, tydlig och öppen för varierande arbetsuppgifter. Ha en god förmåga att samarbeta och bygga relationer med kollegor i olika roller och ansvarsområden, vara engagerad, resultatorienterad och initiativrik.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker kommunikatör till känd myndighet i Norrköping