Bemannia

Bemannia söker junior kommunikatör till välkänd kund i Stockholm

2017-05-18
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning

Är du intresserad av att arbeta som junior Kommunikatör och har tidigare erfarenhet av offentlig verksamhet? Då kan detta uppdrag vara perfekt för dig! Här får du en chans att arbeta heltid ute hos vår kund som är välkänd inom den offentlig sektorn runtom i hela Sverige. 

Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund.

Arbetet bidrar till att stärka bilden av Trafikverket externt och internt och att kommunikation används som ett strategiskt verktyg för att uppnå Trafikverkets mål. Kommunikatören ska planera och genomföra kommunikationsaktiviteter som realiserar Trafikverkets kommunikationsstrategi. Kommunikatörer finns i den centrala funktionen Kommunikation och i de olika verksamhetsområdena.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:

Kommunikatören analyserar, planerar, genomför, följer upp och utvärderar kommunikationsstöd till verksamheten i linjen, i projekt och/eller via kanaler.

Kommunikationsstödet kan omfatta strategiskt och operativt arbete. Det kan inkludera såväl interna som externa kommunikationsinsatser genom projektledning, rådgivning, omvärldsbevakning, behovsanalys, målgruppsanalys, formulering av kommunikationsmål och -strategier, budskapsutformning, kanalval, genomföra kommunikationsaktiviteter, textförfattande, fotografering, redaktörskap, webbpubliceringar, arbete med sociala medier och digitala kanaler och utvärdering.

Kommunikatören ansvarar för att kommunikationsaktiviteterna hålls inom givna ramar, budget och tidplan. Kommunikatören ansvarar för samordning och genomförande av de kommunikationsinsatser som beslutats om i dialog med uppdragsgivaren, och för att kommunikationsarbetet bedrivs strategiskt, effektivt och i linje med Trafikverkets kommunikationsplan/-strategi. Arbete kan förekomma utanför kontorsmiljö.

Kvalifikationer:

 • Högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande.
 • Minst två (2) års arbetslivserfarenhet av varierat kommunikationsarbete.
 • Kommunikatören bör ha erfarenhet av att beställa kommunikationstjänster.
 • Goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet, webbpubliceringsverktyg (Episerver) och vara en duktig skribent med god språkbehandling på svenska.
 • Krav på B-körkort.
 • Meriterande med erfarenhet från offentlig verksamhet och kommunikationsarbete i projekt som riktar sig till målgrupper med annan kultur och annat språk än svenska samt har vana av att kommunicera mot flera olika målgrupper och arbeta med flera frågeställningar samtidigt.

   

Kommunikatören ska ha förmåga:

 • att påverka och driva kommunikationsfrågor
 • att skapa och etablera kontaktnät
 • att snabbt sätta sig in i nya uppgifter
 • att snabbt presentera rätt kommunikationslösning
 • att självständigt ta ansvar och prioritera mellan arbetsuppgifter
 • att skapa goda relationer och samarbeten
 • att med sin yrkeskompetens som bas argumentera för sin lösning

 

 

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

 

 

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 18 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker junior kommunikatör till välkänd kund i Stockholm