Bemannia

Bemannia söker IT-tekniker till Jönköping

2017-05-24
Bemannia AB (publ) (Jönköping)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Data/IT

Bemannia söker nu till vår kund två IT-tekniker. Inställelseort är i första hand Jönköping, men skulle också kunna vara Eksjö och Värnamo vid behov.

Tycker du om IT, är noggrann och har bra lokalsinne, kan detta vara en tjänst för dig. Samt att du tycker om att samarbeta med andra och är van vid kundkontakt.

Dina arbetsuppgifter:

De huvudsakliga uppgifterna är att inventera och byta ut arbetsplatstjänster, så som PC, skrivare, scanner samt smartphone. Det aktuella uppdraget genomförs ute på lokalkontoret i Jönköping, där du arbetar tillsammans med andra IT-medarbetare.

Dina kvalifikationer:

  • Vana vid kundkontakt
  • B-körkort
  • Utbildning från gymnaisum med IT-inriktning eller motsvarande
  • Hög stresstålighet
  • Ansvarsfull
  • Kan arbeta självständigt efter genomgången introduktion
  • God samarbetsförmåga
  • God social kompetens

Dina personliga egenskaper:

Du bör ha god social kompetens då du kommer vara IT-centrums ansikte utåt. Merparten av arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med arbetskamrater och av kundens kunder, som består av vårdpersonal och andra yrkeskategorier i Regionen. En förutsättning för att kunna göra ett bra arbete är att du är noggrann och har ett bra lokalsinne.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker IT-tekniker till Jönköping