Bemannia

Bemannia söker handläggare till en betydelsefull myndighet

2017-06-15
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker nu 8 stycken handläggare till en känd och mycket betydelsefull myndighet i Stockholm, med huvudkontor i Sundbyberg. Uppdraget är på heltid och startar den 10 juli och pågår fram till årsskiftet.

Har du god kommunikativ förmåga och en akademisk utbildning inom juridik, statsvetenskap, ekonomi eller beteendevetenskap, sök då denna tjänst!

Du blir anställd av Bemannia och arbetar som konsult ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer tillsammans med ett team på ca 10 personer arbeta som handläggare hos denna betydelsefulla myndighet, där du ska fatta beslut i enskilda ärenden och på ett lättförståeligt sätt förklara innebörd och konsekvenser av fattande beslut såväl skriftligen som per telefon.

Arbetet innebär många externa kontakter med bland annat andra myndigheter.

Dina kvalifikationer:

  • Du ska ha akademisk utbildning om minst 120hp/180hp inom juridik, statsvetenskap, ekonomi eller beteendevetenskap
  • God kommunikativ förmåga i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:

  • Arbetat åtta (8) till tio (10) veckor med myndighetsutövning eller annat kvalificerat utredningsarbete (arbetat med utredning och/eller beslutsfattande på t.ex. juridisk byrå, kommun eller liknande institution).

Dina personliga egenskaper:

Du bör vara en person med en tydligt positiv attityd och en god förmåga att etablera goda relationer, som skapar en god stämning runt dig. Vidare bör du kunna arbeta med flera uppgifter samtidigt, se samband och konsekvenser samt självständigt kunna dra slutsatser därutav.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker handläggare till en betydelsefull myndighet