Bemannia

Bemannia söker föreståndare till vår kund i Stockholm

2017-06-08
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Irvebrant- Lisa Målberg
Tjänstemän, Rekrytering, Socialt arbete

Föreståndare till HVB för ensamkommande barn

Bemannia söker erfaren föreståndare till vår tillförlitliga kund i Stockholm.

Att vara föreståndare hos vår kund förutsätter att du som chef har ett stort intresse för andra människor och en vilja att inspirera, uppmuntra och bekräfta positivt beteende.  Du har uppgiften att tillsammans med medarbetare göra sammanhanget meningsfullt, begripligt och hanterbart.

Vi kan erbjuda dig en fast tjänst till ett väl fungerande HVB för ensamkommande pojkar i målgruppen 14-17 år.

Vill Du utveckla och samtidigt bidra med dina kunskaper och kompetenser?

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval sker omgående.

Dina arbetsuppgifter: 

Att som verksamhetschef vara med och utveckla och driva ett HVB-hem för ensamkommande barn. Verksamhetschefen är nyckelperson för att verksamheten ska hålla god kvalitet och utvecklas. Du ska arbeta utifrån ett salutogent ledarskap, förhållningssättet och bemötandet tar ansats från det som fungerar och vidareutvecklar det mot de mål som sätts för den enskilde. 

I rollen som verksamhetschef skall du planera, leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet på enheten. I tjänsten ingår ansvar för både personal och ekonomi. Är du rätt person kan vi erbjuda dig en stimulerande och utmanande ledarroll i ett dynamiskt företag med fokus på god kvalitet, utveckling och tillväxt.

Dina kvalifikationer:

Din utbildningsbakgrund måste stämma överens med IVO:s (Inspektionen för Vård och Omsorg) bedömning av dig som föreståndare för HVB-hem.

- Du är examinerad Socionom alternativt beteendevetare från Högskola/ Universitet.

- Tidigare erfarenhet av målgruppen och verksamhetsområdet

- Tidigare erfarenhet gällande relevant lagstiftning och ledarskap

- God kännedom om ungdomars utveckling och behov

- Erfarenhet av Neuropsykiatrisk problematik

- Kunskap om och erfarenhet av KBT, ART & MI

- Kunskaper av teckenekonomi är meriterande

Dina personliga egenskaper:

Du är varm och empatisk och brinner för att arbeta med människor i en utsatt situation. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du är en trygg ledare som kan ta självständiga beslut, du ska även ha gott omdöme och god samarbetsförmåga. Du är en god lyssnare och kan skapa förutsättningar för bra prestationer. Vi söker dig som har stort kundfokus och en utpräglad förmåga att hantera relationer på ett professionellt, lösningsfokuserat och positiv sätt.

 

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se, märk ansökan med referens: "föreståndare"

 

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker föreståndare till vår kund i Stockholm