Bemannia

Bemannia söker flera projektörer inom anläggning till Stockholm

2017-06-02
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Michelle Nilsson
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Är du intresserad av renovering, anläggning och ombyggnad samt trivs i att driva projekt? Bemannia söker nu för kunds räkning fem stycken projektörer för ett heltidsuppdrag i Stockholm med start omkring den 15 augusti. Uppdraget kommer att pågå under minst 9 månader med chans till förlängning. 

Urval och intervjuer sker löpande - välkommen in med din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter:

Projektören ingår i ett av fem geografiskt knutna team och rapporterar till projektledaren. Projektörens uppgift är att projektera vatten- och avloppsledningar som är i behov av renovering eller ombyggnation. Ett av teamen arbetar med anläggningsprojekt inom kundens anläggningar för vattenrening och avloppsrening. Utöver ritningsframställning tas även förfrågningsunderlag i form av AMA-beskrivningar i vissa uppdrag.

Arbetsuppgifterna kan röra sig om följande:

  • Projektering av va-ledningar i CAD.
  • Upprättande av handlingar enligt AMA-systemet. 
  • Analysera fel på befintliga va-ledningar och föreslå åtgärder. 
  • Medverka på projekteringsmöten. 
  • Platsbesök för att hitta projekteringslösningar. 
  • Samarbete med beställaravdelningen Ledningsnät. 

 

Dina kvalifikationer:

  • Utbildad ingenjör, gärna nyutexaminerad inom byggteknik och om möjligt med inriktning anläggning.
  • Meriterande med kunskap i CAD och gärna Microstation.

Dina personliga egenskaper:

Som person ser vi att du är praktiskt lagd och trivs i att lösa problem samt har en driv som för projektet framåt. Vidare är du samarbetsvillig och har en positiv attityd.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 juni


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker flera projektörer inom anläggning till Stockholm