Bemannia

Bemannia söker erfaren arbetsledare till Storstockholm

2017-05-22
Bemannia Kontor AB (Stockholm)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker dig som har tidigare erfarenhet som arbetsledare och vill arbeta 75-100% hos vår välkända kund i Stockholmsområdet (Jakobsberg, Bromma och Upplands Väsby). Uppdraget kommer att löpa tillsvidare efter att vi funnit rätt person. Du blir anställd av oss på Bemannia och blir uthyrd till vår kund där du ansvarar för en del av vår verksamhet. Vi letar efter dig som är kommunikativ, ordningsam och trivs med att ha eget ansvar.

 

Urval sker löpande - välkommen in med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter:

Som arbetsledare ansvarar du för att administrera och leda verksamheten samt utarbeta rapporter tillsammans med vår kund. Du ansvarar även för personalen i våra receptioner och har nära kontakt med våran kund i olika ärenden. Därför viktigt att du är alert, ordentlig och trivs i en roll där det ställs lite högre krav.

Dina kvalifikationer:

  • Minst 3 års erfarenhet i rollen som arbetsledare.
  • Erfarenhet av personalansvar för minst 8 personer.
  • Tidigare erfarenhet av att fördela och kvalitetsäkra arbetet.
  • Goda kunskaper i svenska.
  • Datorvana i form av goda kunskaper i Microsoft Office-programmen.
  • Inneha B-körkort och egen bil är ett krav.

Dina personliga egenskaper:

Som person är du strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du trivs i en roll där du jobbar både högt och lågt med ansvar för personal- och verksamhetsfrågor. Vidare ser vi gärna att du är självständig, har skinn på näsan samt en positiv och problemlösande attityd.

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 22 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker erfaren arbetsledare till Storstockholm