Bemannia

Bemannia söker en serviceinriktad administratör till högskola

2017-06-15
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Är du en självgående person med god social kompetens? Har du dessutom tidigare erfarenhet av roller som administrativt stöd? Vi söker nu dig med en mycket god känsla för struktur och koordination för att axla nyckelrollen som administrativt ledningsstöd till skolchef och övrig skolledning.


Uppdraget är på heltid. Uppdraget startar den 28 augusti och pågår i sex månader framöver. Goda chanser till förlängning finns! Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund, som är verksam inom den offentliga sektorn.

Dina arbetsuppgifter:

 • Sammanställa underlag
 • Genomföra uppföljningar av deadlines och beslut från verksamhet och förvaltning
 • Bevaka/följa upp granskning av ansökningar och avtal inom förvaltningens avdelningar
 • Korrespondens med interna och externa kontakter
 • Förbereda agenda och material inför ledningsgruppsmöten samt föra protokoll/minnesanteckningar vid olika typer av möten
 • Kalenderhantering med mötesbokningar
 • På uppdrag arrangera möten/sammanträden, seminarier, konferenser m.m.
 • Beställningar och fakturahantering
 • Resebeställningar
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Dina kvalifikationer:

 • Gymnasiekompetens är ett krav och det är meriterande om du har annan administrativ påbyggnadsutbildning.
 • Tidigare erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter, minst 3 år
 • Stor datorvana och goda kunskaper i Office-paketet 
 • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska

Dina personliga egenskaper:

För att trivas i denna roll ser vi att du är en person med mycket driv, god social kompetens och att du i alla lägen har ett professionellt bemötande. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och föredrar att ha många bollar i luften. Ditt positiva synsätt kommer att vara mycket uppskattat på högskolan.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker en serviceinriktad administratör till högskola