Bemannia

Bemannia söker en personaladministratör till en stor myndighet

2017-06-05
Bemannia AB (publ) (Göteborg)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, HR/Personalarbete

Bemannia söker nu en personaladministratör till stor, känd myndighet, med kontor i Göteborg.

Uppdraget startar så snart vi hittat en bra kandidat och pågår fram till den 17 november 2017 med chans till två (2) månaders förlängning. Uppdraget är på 100% med kontorstiderna ca 8.00 -16.30, måndag till fredag. Önskas semester under sommaren går det att ordna med upp till fyra veckor. 

Dina arbetsuppgifter:

Framför allt kommer arbetsuppgifterna innebära rekrytering, d.v.s. att stödja chefer i rekryteringsärenden, men även viss löpande personaladministration, samt tillhörande diarieföring. Även andra uppgifter kan förekomma vid behov. 

Dina kvalifikationer:

  • Relevant utbildning på högskola för personal-/HR-frågor minst tre (3) år
  • Kompetens och vana att rekrytera minst två (2) år
  • Kunskap och erfarenhet av att rekrytera kompetensbaserat minst ett (1) år
  • Kunskap och erfarenhet av statlig arbetsrätt när det gäller att rekrytera och anställa minst ett (1) år
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • God förmåga att kommunicera i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som har god förmåga att kommunicera med olika typer av människor på ett pedagogiskt sätt. Du tycker om att samarbeta med andra, och är serviceinriktad. Du har en förmåga av att strukturera och planera rekryteringsarbete samt hantera förändrade förutsättningar.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 juni

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker en personaladministratör till en stor myndighet