Bemannia

Bemannia söker en medarbetare till helpdesk i Göteborg

2017-05-24
Bemannia Kontor AB (Göteborg)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Data/IT

Bemannia söker nu en medarbetare på heltid till helpdesk hos vår kund i Göteborg. Kunden är en statlig myndighet verksam inom miljö. Uppdraget beräknas börja omgående och pågå fram till den 31 december 2017 med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter:

Arbetet innebär att sitta i kundens 1:a linjes support och ansvara för användarstöd rörande hantering av datorer, mobiltelefoner, skrivare och videokonferenssystem. Arbetsuppgifterna kommer även att inkludera installation, konfigurering och uppdatering av PC-klienter samt med användar-och systemadministration. Du kommer att arbeta med inköp respektive distribution av klienthårdvara, kringutrustning för datorer, mobiltelefoner och abonnemang. I tjänsten kommer du att vara ansvarig för verksamhetens interna webbsidor om IT-support tillsammans med två andra medarbetare.

Dina kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning inom dataområdet eller annan likvärdig datautbildning och minst (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Alternativt gymnasium eller likvärdig utbildning samt (5) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet.
  • Grundkunskaper i MS Office.
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem

Dina personliga egenskaper:
För att passa för tjänsten ska du ha ett genuint intresse för IT och teknik. Du är självgående och trivs med att ge god service. Du har god initiativförmåga och är noggrann i det du gör.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 24 maj


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker en medarbetare till helpdesk i Göteborg