Bemannia

Bemannia söker en konferensvärd/värdinna till stor kund

2017-05-30
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Bemannia söker nu dig som vill arbeta som konferensvärd/konferensvärdinna till vår stora kund i Stockholm. Uppdraget är på heltid och kommer att starta den 14 augusti pågå i minst 1 år, då det finns chans till förlänging. 

Dina arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsupgifterna handlar om att serva deltagarna i konferenserna. Du är den som beställer mat till deltagarna i de olika konferenserna, tar emot catering och sorterar maten till de olika konferensrummen, samt ställer fram kaffe och tillbehör.

Du kommer hjälpa till med att utföra bokningar, se till att anmäla fel på bokningssystem och annan teknisk utrustning.

Dina kvalifikationer:

  • Du ska ha gymnaiseutbildning eller likvärdig utbildning
  • Du ska ha erfarenhet av att hantera servering och anordna konferenser
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet som konferensvärdinna

Dina personliga egenskaper:

Du ska kunna arbeta självständigt och ha lätt för att sätta dig in i olika situationer, vara stresstålig samt ha mycket hög servicekänsla och social kompetens.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker en konferensvärd/värdinna till stor kund